mandag 14. februar 2011

Edvin Hurlen


Lenge siden det har vært noen posteringer her, men folk har jo oppført seg stort sett greit.Ikke alltid enig rundt omkring, men dette handler jo ikke om å være enig. Man er ikke idiot selv om jeg skulle være uenig. Argumenter som har en forståelig logikk og med et synsfelt som tar standpunkt, er greit, selv om jeg er uenig. Det jeg vil til livs er IDIOTENE.
Edvin Hurlen er en slik.
Til tross for hans sikkert tapre innsats innefor rusfeltet så er dette et forslag som er hinsides enhver fornuft. Han vil ha egne rom til øl i butikk, på lik linje som tobakk er skjøvet bort.
Nå er det på tide å si stopp til dette mindretallsdiktaturet i Norge. Alkoholikere utgjør et fåtall mennesker i forhold til oss som kan ta et glass i ny og ne uten problemer. Nå må dette landet ta seg i akt snart. Meninger som det Edvin Hurlen har, er farlige. Det blir snart ikke mennesker igjen av oss om alle særhensyn skal taes. Hva med godteri? Sukkervarer? Brus? Nok nå. Stopp dette forslaget i fødselen.
Se heller hva andre land gjør. Der er det ingen større restriksjoner på alkohol i dagligvaren, og det er vel heller flere alkoholikere her enn i utlandet, folketall i betraktning. Løs opp reglene, og gjør ting tilgjengelige, så slipper en alkoholiker å gå inn på alkorommet i butikken for å få seg en øl. Den skjulte sykdommen er like mye en trøst til seg selv om å gjøre noe ulovlig. Ikke gjør alkoholikerne en bjørnetjeneste ved å gjøre dette mer skjult. Det vil de bare like i sin elendighet.
Saken kan du lese her
Foto er tatt av Tom Ole Buaas/NRK

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar